Deantal World Budapest

Budapest, 2018. október 11-12-13., Hungexpo.

A 3D nyomtatás számos, különböző szektorban bizonyult hasznosnak, és ez alól a fogászat sem kivétel. Segítségével eszközöket, implantátumokat, protéziseket készíthetünk, és 3D nyomtatott anatómiai modelleken gyakorolhatunk még a műtét elvégzése előtt.

A fogászati területen az additív gyártás lehetővé teszi személyre szabott gyógyászati eszközök előállítását alacsony költségek mellett. Mielőtt azonban kinyomtatnánk a 3D modellt, egy 3D tervezőszoftverre van szükségünk, amelyben azt létrehozzuk.

Látogasson el a Dental World 2018 kiállításon a VARINEX Zrt. standjára és ismerje meg a 3D nyomtatás és a CNC megmunkálás nyújtotta forradalmi fogászati lehetőségeket!

   

Várunk minden kedves érdeklődőt a
VARINEX Zrt. A pavilon HGY20 standján!

 

Az eseményre regisztráló partnereink és a kiállítási standunkra látogató érdeklődők között kisorsolunk 3 db, egyenként 50.000.- Ft értékű 3D nyomtatási szolgáltatást. Sorsolás 2018. október 25-én 15 órakor. A nyerteseket a regisztráció során megadott email címen értesítjük és közzétesszük Facabook oldalunkon.

 

Regisztráció>>>

 

Sikeres regisztrációt követően e-mailben elküldjük a Dental World 2018 kiállítási területére szóló ingyenes belépőjegy igénylésének linkjét.