A VARINEX Informatikai Zrt. standjánál személyesen is megismerhette 3D FOGÁSZATI MEGOLDÁSAINKAT!

Idén új, exluzív környezetben Budapesten, a Várkert Bazárban került megrendezésre a Semmelweis Tavaszi Fogászati Napok, ahol találkozhatott a VARINEX Zrt. fogászati megoldásaival.

Semmelweis Tavaszi Fogászati Napok

Standunknál élőben is megismerhette, hogyan működik az Objet Prime 30 3D nyomtató, melynek munkaterében digitális CAD állomány alapján fogmintákat nyomtattunk. A 2 napos kiállítás ideje alatt nem csak a 3D nyomtatót láthatta működés közben, hanem egy Maestro 3D szkennert is.

Fogpótlásokhoz lenyomat alapján készített gipsz mintákat szkennelhetünk a professzionális Maestro 3D szkennerrel, így készíthető el egy fogsor digitális állománya. A szkennelt állomány ezután az exocad szoftverben tervezhető tovább, mely pontos, 3 dimenziós ábrázolást tesz lehetővé.

Milyen előnyökkel jár a digitális fogsor tervezés?
A 3D nyomtatott modellek digitális fogászati CAD állományok alapján készülnek, melyekkel sokkal pontosabban megtervezhető a fogsor, legyen szó fogszabályozásról, fogpótlásról vagy implantátumhoz készítendő fúrósablonról. A digitális technológiával elkerülhetők a kézi modellezés során keletkező esetleges hibák.

További információ: https://www.facebook.com/events/1539936916335775/