XVI. Nemzetközi Fogászati Szakkiállítás és Konferencia
HUNGEXPO Budapest Vásárközpont

Az idei Dental World kiállításon ismét jelen lesz a VARINEX Informatikai Zrt! Standunknál személyesen is megismerheti 3D fogászati megoldásainkat, 3D nyomtatóinkat és professzionális fogászati szkennerünket.

 

A három szerencsés nyertes nevét 2016. október 15-én szombaton 16 órakor hirdetjük ki a Hungexpo központi színpadán. Várjuk szeretettel a 3D nyomtatás fogászati alkalmazásai iránt érdeklődőket a Dental World 2016 fogászati kiállításon!
VARINEX stand címe: Hungexpo “G” pavilon Árkövy József sétány 3.

JÖJJÖN EL ELŐADÁSAINKRA IS!

2016. október 13. csütörtök, 10.00 – 10.30
Falk György: Digitális fémvázak gyártásának újdonságai
A fémvázas koronák és hidak tervezésének és gyártásának digitális folyamata kerül bemutatásra. Első lépésként a tervezésben kiválóan használható exocad szoftver újdonságait tekintjük át. Ezután bemutatásra kerül az EOS M100 típusú 3D nyomtató, amely szelektív lézer szinterezéssel CoCr alapanyagból építi fel az egyedi koronák és hidak fémvázait

2016. október 15. szombat, 10.40 – 11.20
Falk György: Korszerű számítógépes fogszabályozás
A rendszer legfontosabb eleme a gipszminta számítógépes adatainak előállításáért felelős 3D szkenner, amelyet az olasz AGE Solution Maestro 3D berendezése biztosít. A beszkennelt adatok feldolgozását az OrthoStudio szoftver végzi, amelynek legújabb verziója kerül bemutatásra.

A HUNGEXPO látogatói regisztrációját és INGYENES BELÉPŐJÉT az alábbi linkre kattintva érheti el: Dental World 2016 regisztráció
A kitöltött Regisztrációs Lap elküldése után hamarosan kap egy válasz e-mailt. Kérjük, nyomtassa ki a levél mellékletét, és hozza magával a belépéshez szükséges vonalkódját!