A Dental World 2017-ben 15.000 négyzetméteren, 13 kongresszussal, 30 továbbképzéssel és számos szakmai programmal, workshoppal várja az újdonságok iránt érdeklődő fogászati szakmát Budapesten, a HUNGEXPO G-pavilonjában.

A modern fogtechnikában egyre gyakrabban alkalmazzák a 3D nyomtatást, amelynek hatékonyságáról és felhasználási lehetőségeiről Ön is megbizonyosodhat a VARINEX Zrt. digitális fogászathoz kapcsolódó előadásán és kiállítói standján. Szeretné Ön is megtapasztalni a 3D nyomtatás hatékonyságát?

Nyerjen 50 000 Ft értékű 3D nyomtatási szolgáltatást és igényeljen ingyenes belépőjegyet!

Dental World 2017 3D nyomtatási szolgáltatás

 

Digitális Fogászati Kongresszus:

A Dental World több kongresszussal is várja az érdeklődőket. A Digitális Fogászati Kongresszuson nemzetközi előadók, szaktekintélyek osztják meg tapasztalataikat pl. az esztétika, digitális fogászat, implantológia, csontpótlás, 3D nyomtatás területeiről. 

Digitális Fogászati Kongresszus

Időpont: 2017.  Október 13. Péntek
Helyszín: HUNGEXPO Vásárközpont, Budapest, Albertirsai út 10. G pavilon, 3. terem

A 3D nyomtatás jelene és jövője a fogászatban, a fémnyomtatás térhódítása

A modern fogtechnikában egyre gyakrabban alkalmazzák a 3D nyomtatást pl. fúrósablonok és fogszabályozó sínek készítéséhez. Hogyan teszi hatékonyabbá a fogorvosok és fogtechnikusok munkáját a 3D nyomtatás? Hogyan készíthetők gazdaságosan és gyorsan fémkoronák és hidak az EOS M 100 fémlézer-szinterezési eljárásával? Ismerje meg, hogyan kapcsolódhat a 3D nyomtatás az Ön munkájához!
Előadó: Falk György, stratégiai igazgató, VARINEX Zrt.

Praxis-Labor-Páciens háromoldalú kommunikáció

Hogyan hasznosulnak a digitális megoldások egy modern fogszabályozó praxisban és laborban. A virtuális kezelési terv elkészítésének előnyei funkcionális és esztétikai szemszögből. Happy Smile aligner rendszer bemutatása egy eseten keresztül. 3D technika hasznosítása a rögzített fogszabályozó rendszerek tervezésében és az indirekt ragasztó sablonok gyártásában.
Előadó: Langmár Zsolt

Extrém esetek indikációja a digitális fogászatban

Implantátumos munkák megoldása a mindennapokban digitális úton. Csapcsonk tervezése lenyomatból digitális úton. Kész munkák alá való csapok, felépítmények készítése. Közvetlen csavaros munkák készítése scan body használata nélkül ragasztható Ti bázisra.
Előadó: Benkő Dávid

Keresse fel kiállítói standunkat: Hungexpo “G” pavilon, Árkövy József sétány 5.

Várjuk szeretettel a 3D nyomtatás fogászati alkalmazásai iránt érdeklődőket előadásunkon és kiállítói standunkon is, ahol az elméletben elhangzott 3D nyomtatási technológiákat és referenciákat élőben is megtekintheti. 

VARINEX Informatikai Zrt.
25 éve 3 dimenzióban