Termékek

Digitális fogászat

A 3D nyomtatásnak köszönhetően a digitális fogászat ma már valóság

Egyre több fogászati laboratórium a digitális fogászat korát éli. Azon fogászati és fogszabályozási laboratóriumok, amelyek üzleti stratégiájuk részeként bevezetik a 3D nyomtatást, felgyorsíthatják a termelést, és közben javíthatják a minőséget és a pontosságot.

dental_series_representative

A 3D nyomtatás kiterjeszti a digitális tervezés hatékonyságát a gyártási fázisra

Az orális szkennelés, a CAD-/CAM-tervezés és a 3D nyomtatás kombinálásával a fogászati laboratóriumok pontosan és gyorsan állíthatnak elő koronákat, hidakat, fogászati modelleket és számos különböző fogszabályozási készüléket.
Mivel a 3D nyomtató elvégzi a munka oroszlánrészét, a fogászati laborok elkerülhetik a kézi modellezés jelentette nehézségeket, ami elősegíti a vállalkozás növekedését.
Nem kell tovább várniuk azoknak, akik arra vágynak, hogy az ütemezéstől a tömésig minden digitálisan és automatikusan történjen.
További tudnivalókat az alábbi fogászati és laboratóriumi beszámolókban és szakértői anyagokban találhat, vagy részt vehet valamelyik eseményen, ahol személyesen találkozhat digitális fogászati szakértőkkel.

Világvezető technológia az Ön igényeire szabva

A Stratasys a digitális fogászat jövőjének egyik elkötelezett támogatója.
Így akár egy kisebb fogászati vagy fogszabályozási praxissal rendelkezik, akár a legnagyobb fogtechnikai laborral, nálunk megtalálja a vállalkozásához illő fogászati 3D nyomtatási megoldást.
További tudnivalókért kattintson az alábbi nyomtatókra a nagyobb kapacitás, a rövidebb átfutási idő, a zökkenőmentesebb munkafolyamatok elérése, valamint az ügyfelek és páciensek elégedettségének növelése érdekében.

Mivel a Stratasys a digitális fogászat jövőjének egyik elkötelezett támogatója, szinte az összes fogászati igényre kínálunk 3D nyomtatási megoldást. Akár egy kisebb fogászati vagy fogszabályozási praxissal rendelkezik, akár a legnagyobb fogtechnikai laborral, kihasználhatja a nagyobb kapacitással, a gyorsabb átfutással, a gördülékenyebb munkafolyamatokkal, valamint az elégedettebb ügyfelekkel és páciensekkel járó előnyöket.

Mind a(z) 3 találat megjelenítve